Superliga
Ma 19:00
Super Lig
Ma 19:00
Serie A
Ma 20:45
Liga Portugal
Ma 21:15
Primera Division
Ma 23:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Xscores: Wij zijn de betere gratis voetbal live stream alternatief!

Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal vandaag we te bieden hebben dan Xscores. Je zal verrast zijn...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 03.Oktober 2022 — 3min read

Xscores.com biedt live uitslagen, wedstrijdresultaten, teamstanden en statistieken. U kunt uw favoriete sporten aller tijden bekijken, zoals voetbal, tennis, basketbal, hockey, Amerikaans voetbal en honkbal. Deze website heeft een zeer eenvoudige website. Op de homepage kun je direct het speelschema bekijken. Live scores zijn te zien aan de onderkant van de pagina en worden gescheiden door het type sport. Sommige pop-upadvertenties zijn ook te zien.

Xscores

De aangeboden content en diensten zijn zeer uitgebreid, waaronder de Premier League, Champions League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 en League One.

Altijd up-to-date

De gegevens worden live voor de gebruiker bijgewerkt, zodat u altijd up-to-date bent. Daarnaast is er ook informatie over welke omroep de games in welke landen uitzendt. U kunt eenvoudig zien welke games zelfs gratis te verkrijgen zijn in uw vakantieland in het buitenland.

Alleen juridische diensten worden gekoppeld

U kunt zoeken naar een team of competitie in de zoekbalk en de informatie filteren. Roosters worden tot twee weken van tevoren getoond. Om ervoor te zorgen dat je nooit iets mist, is Xscores.com ook aanwezig op alle grote sociale mediaplatforms, waaronder Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Wij bieden u te allen tijde up-to-date livescore-informatie.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op