Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 18:45
Champions League
Wo 21:00
Champions League
Wo 21:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Sofascore: Wij zijn de betere gratis voetbal live stream alternatief!

Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal vandaag we te bieden hebben dan Sofascore. Je zal verrast zijn...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 05.Oktober 2022 — 3min read

Sofascore.com biedt live bijgewerkte resultaten, statistieken, ranglijsten, video-hoogtepunten, programma"s en live streaming. Het toont topcompetities, aanbevolen wedstrijden en zelfs topspelers met hun details. Beschikbare informatie over onder andere voetbal, basketbal, tennis, tafeltennis, hockey, volleybal en honkbal. In de wedstrijddetails vind je dalende/stijgende kansen. Een van de interessante kenmerken van deze site is dat u deze niet handmatig hoeft te vernieuwen, omdat scores en details automatisch worden bijgewerkt. U moet zich ook aanmelden en registreren en uw profiel maken.

bank score

Sofascore toont de beste spelersbeoordelingen en statistieken voor de games die vandaag worden gespeeld, en de live voetbalscore-pagina biedt alle informatie die je nodig hebt.

500 voetbalcompetities wereldwijd

Sofa Score biedt live scores voor meer dan 500 wereldwijde voetbalcompetities, bekerwedstrijden en toernooien met live scores, statistieken, info, ranglijsten, videohoogtepunten, programma's, opstellingen en livestreams. Alle live wedstrijden van voetbalcompetities krijgen snelle en nauwkeurige updates over speeltijd, resultaten, rust en eindresultaten, doelpuntenmakers, assists, kaartwissels, wedstrijdstatistieken en livestreams. De hoogtepunten van de meest bekende competities zijn beschikbaar in videovorm: Duitse Bundesliga en DFB Pokal, Spaanse La Liga, BBVA League en Copa del Rey, Italiaanse Serie A en Coppa Italia, Ligue 1 en UEFA Champions League, Europa League en internationale competities zoals zoals WK, EK en Afrika Cup.

Automatische update

Natuurlijk heeft SofaScore ook meer sporten, sporten en sportevenementen van over de hele wereld: American football, ijshockey, tennis, basketbal, motorsport, volleybal, darts, handbal, superbikes, honkbal. SofaScore livescore biedt details van elk team en elke wedstrijd. Je hebt toegang tot de laatste tien wedstrijden, standen, opstellingen, resultaten, nieuws, statistieken, elk doelpunt en meer op SofaScore. Je kunt de veranderende quoteringen vinden in de wedstrijddetails op SofaScore. Ook worden alle wedstrijdresultaten op SofaScore livescore automatisch bijgewerkt in elke wedstrijd en hoeft u de pagina niet handmatig te vernieuwen.

Er is een optie om alle of alleen live voetbalwedstrijden op SofaScore te selecteren. Hiervoor is registratie en het aanmaken van een profiel vereist.

App biedt coole extra functies

Sofascore heeft het allemaal: bijgewerkte live scores, statistieken, punten, ranglijsten, video-hoogtepunten, programma's en live streaming. De site heeft meerdere talen die kunnen worden ingesteld, in totaal zijn er 21 talen beschikbaar. Sofascore is zeer goed gestructureerd en de advertenties worden discreet aan de zijlijn gehouden. De Sofascore-app bevat exclusieve functies zoals chat, speleroverdrachten, een synchronisatieaccount en games zoals Battle Draft & Quiz, zoemer en landspecifieke tv-programma's. Je vindt Sofascore ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op