De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Soccerstand: Wij zijn de betere gratis voetbal live stream alternatief!

Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal vandaag we te bieden hebben dan Soccerstand. Je zal verrast zijn...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 04.Oktober 2022 — 3min read

Soccerstand.com levert snelle live scores. Wanneer er zo snel mogelijk livescore is. Je hebt de mogelijkheid om het team, de speler te zoeken of je kunt deelnemen aan de competitie, ofwel een toernooi of race. Gebruikers kunnen echter geen weddenschap plaatsen op de website, maar u kunt zich wel registreren en uw weddenschap plaatsen bij onze geadverteerde sportsbook-partners. Deze app is ook te downloaden via Google Play Store en App Store.

voetbalstandaard

Naast alle nationale en internationale bekercompetities en toernooien zoals de World Cup, European Championship en Africa Cup of Nations, zijn er ook actuele wedstrijdschema's voor teams van Manchester City in de Premier League tot Al Ahli Doha in Qatar tot Sydney FC in Australië en alle top voetbalcompetities. De uitslagen van de afgelopen zeven dagen en de wedstrijden voor de komende week vind je hier.

Links naar bookmakers

Deze site biedt links naar populaire goksites, evenals team- en spelerstatistieken, previews en samenvattingen. Een bijzondere service is de mogelijkheid om bepaalde games live te streamen. Voetbalfans krijgen hier alles wat ze nodig hebben. Eerst en vooral live scores zonder einde. Naast de top voetbalcompetities biedt Soccerstand ook tal van andere sporten en competities aan. Tennis, basketbal, hockey, handbal en nog veel meer.

Navigatie wissen

Als u een account wilt maken om uw favorieten op te slaan en meldingen voor uw favoriete teams te ontvangen, is dat heel eenvoudig. Klik op de registratieknop in de rechterbovenhoek en voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

Alleen legale sites gelinkt

Nadat je je sport hebt gekozen, kun je eenvoudig zoeken naar competities, landen en teams in de linkernavigatiebalk. De links naar onze social media kanalen en de app store downloadlinks staan in de footer.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op