Superliga
Ma 19:00
Super Lig
Ma 19:00
Serie A
Ma 20:45
Liga Portugal
Ma 21:15
Primera Division
Ma 23:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Futbol24: Wij zijn de betere gratis voetbal live stream alternatief!

Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal vandaag we te bieden hebben dan Futbol24. Je zal verrast zijn...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 03.Oktober 2022 — 3min read

Futbol24.com biedt de snelste live voetbalresultaten over de hele wereld. Er zijn ook teamstatistieken beschikbaar. Er zijn ook gokpartners op de hele site. Ik moet zeggen dat de site interactief is omdat de kijkers je favoriete competities kunnen selecteren. Je kunt ook nationale competities in alle landen bekijken. Er is ook een mobiele versie die je kunt downloaden via Google Play en App Store.

voetbal24

Je kunt kiezen uit meer dan 800 competities, toernooien en bekercompetities. Alle competities en teams zijn duidelijk gerangschikt. Als gebruiker vind je snel je favoriete competitie en alle belangrijke informatie over games, spelers en statistieken.

Optimale zoekfunctie

De categorieën op de Futbol24-website zijn zeer goed georganiseerd. Met de aansprekende zoekfunctie zijn alle partijen, uitslagen en tafels te vinden. De gewenste score wordt binnen enkele seconden opgeroepen. Je kunt de gebeurtenissen in een game volgen door met de muis over de gebeurtenis te gaan die je wilt volgen. Vervolgens zal het aan de rechterkant zichtbaar zijn en je op de hoogte houden terwijl je door andere games blijft scrollen. Selecteer je favoriete teams en competities om de app aan te passen en alleen de informatie te krijgen die je wilt.

Alleen voetbal in de aanbieding

Deze site met live voetbaluitslagen heeft alles wat een voetbalfan zich maar kan wensen. Futbol24 verschilt van andere livescore-sites doordat het alleen livescore-services voor voetbal biedt, zoals de naam al doet vermoeden. Livestreams en video's zijn niet beschikbaar.

Als je pushmeldingen, alarmen en trillingen inschakelt, weet je zeker dat je niets mist. Met Futbol24 kun je de resultaten volgen van de belangrijkste voetbalcompetities ter wereld. Premier League, Bundesliga, Champions League, Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1.

Met één klik zie je direct welke games er op dit moment live zijn. Er is ook een teamvergelijking. Bij gebruik heb je de mogelijkheid om elke categorie afzonderlijk te selecteren.

Advertenties dienen te linken naar de gokaanbiedingen en producten van bijvoorbeeld Bet365 en Interwetten. Futbol24 is ook vertegenwoordigd op Facebook. Er is een Futbol24 voetbal live ticker-app voor iOS en Android. Futbol24 voetbal is een topaanbieding voor iedereen die van voetbal houdt.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op