Superliga
Ma 19:00
Super Lig
Ma 19:00
Serie A
Ma 20:45
Liga Portugal
Ma 21:15
Primera Division
Ma 23:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Canli Skor: Wij zijn de betere gratis voetbal live stream alternatief!

Bekijk ons eens en je zult versteld staan hoeveel meer gratis en legale voetbal vandaag we te bieden hebben dan Canli Skor. Je zal verrast zijn...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 03.Oktober 2022 — 3min read

Flashscore.com.tr is een Turkse versie van Flashscore.com. Hiermee kun je je favoriete teams in verschillende landen over de hele wereld bekijken. Deze site is ook beschikbaar in mobiele versie en kan worden gedownload in Google App Play en App Store. Deze site biedt live scores, wedstrijd en schema en live streaming.

Canliskor

Canliskor biedt live scores voor alle competities, teams en spelers. Op Canli Skor vind je voetbaluitslagen en informatie van meer dan 1.000 topvoetbalcompetities en bekercompetities zoals SÃ1/4per Lig, Bundesliga, Premier League, La Liga, Serie A, Champions League en DFB Pokal. Bij Canlı Skor en Canliskor Football kun je praktisch alle resultaten, programma's en statistieken vinden voor elke wedstrijd van competities over de hele wereld.

Alle resultaten in realtime

U kunt meerdere apparaten synchroniseren met één account. Meld u eerst aan bij Canli Skor om een account te krijgen. Zodra het account is geverifieerd, kun je inloggen op elk apparaat (desktop/laptop, smartphone of tablet) om wedstrijden, teams en live scores te volgen, waar je ook bent.

Poortalarm inschakelen

U wordt in realtime op de hoogte gebracht van nieuws door geluiden met de doelwaarschuwing. Hier kunt u uw eigen individuele selectie maken.

Meer dan 30 sporten op het programma

Je kunt de navigatie gebruiken om je team te selecteren uit alle competities en landen. U kunt ook verbinding maken met Canli Skor op sociale media via Facebook en Twitter voor bijgewerkte informatie. Al met al is het een geweldige deal, zelfs als livestreams niet beschikbaar zijn.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op